sieraden

Alles wat groeit en bloeit; daar begint de inspiratie van Oogst. Fraaie, handgemaakte sieraden van goud of zilver in eigen goudsmid atelier vervaardigd hier in hartje Amsterdam.

Tijdloze moderne klassiekers en bijzondere eye catchers gaan hand in hand met de verfijnde stukken in onze collecties. Verfraaid met schitterende edelstenen, parels of diamanten. Naast natuurlijke vormen vindt je grafische, strakke lijnen in onze collectie. De sieraden hebben een elegante handgravure, een interessante structuur of een ander liefdevol detail.

Ben je op zoek naar iets persoonlijks en bijzonders? Wij ontwerpen eveneens met liefde jouw sieraden op maat.

Bekronen, verrassen en koesteren met Oogst.

* ringen

In onze Oogst ringen collectie vind je speelse stapelringen, klassieke solitair ringen met een moderne twist, verfijnde takjes, bijzondere edelsteen ringen, uitbundige bloemen en stoere hamerslag ringen. Handgemaakt in goud of zilver in ons eigen edelsmid atelier in hartje Amsterdam.

* colliers

Kies voor een kleurrijk Oogst snoer van sprankelende edelstenen of bijzondere parels met een handgemaakte sluiting die gezien mag worden. Of laat je verleiden door gestileerde schakels die soepel rond je hals vallen in zilver of goud. Of is een handgemaakte hanger aan een fijn collier meer jouw ding. Feestelijk én draagbaar, uitgesproken én verfijnd; vervaardigd in zilver en goud.

* armbanden

Onze Oogst armbanden variëren van klemarmbanden met sierlijke handgravure als statement piece, subtiele snoeren van edelstenen of parels met een bijzondere sluiting tot onze authentieke gestempelde rinkelbanden met een tekst naar keuze.

* oorsieraden

De oorsieraden uit de Oogst collectie zijn geïnspireerd op alles wat groeit en bloeit. Van fijn en subtiel op het oor, tot feestelijk bungelend eronder. Ga voor strakke lijnen met grafische vormen en stoere structuren of kies een speels setje met kleurrijke edelstenen of parels.

* spelden

De Oogst spelden hebben verfijnde structuren, gestileerde bloemvormen, of speelse accenten uit de natuur. Sierlijk op je revers of als blikvanger op een warme wollen trui.

* manchetknopen

Voor verzamelaars. liefhebbers en bruidegommen. Maak je look compleet met fraaie, handgemaakte manchetknopen van Oogst. Versierd met handgravures en een kenmerkende structuur, of gegoten in een bijzondere vorm. Ook mooi casual te dragen met een kalfsleren Oogst manchetarmband.

De prijzen kunnen variëren naar aanleiding van de fluctuerende goudprijzen. Neem even contact op met ons voor de actuele details.